Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2017
Összecsukható ételhordó doboz

Összecsukható ételhordó doboz

Sokoldalúan használható doboz Akár tárolás, melegítés, fagyasztás vagy szállítás - ezzel az uzsonnás dobozzal minden lehetséges. Három különböző méretű rekesze például saláta, öntet és feltét külön-külön történő tárolására alkalmas, pattintós zárja révén könnyen nyitható és zárható. Ha pedig éppen nincs rá szükség, laposra összehajtható és helytakarékosan tárolható. A fedél átlátszó, így könnyen áttekinthető a doboz tartalma. A kiváló minőségű anyag ráadásul még hőmérsékletálló is –30 °C és +110 °C között, valamint mosogatógépben tisztítható. Villa-kanál kombináció a doboz fedelében A dobozhoz tartozó evőeszköz - villa és kanál praktikus kombinációja - helytakarékosan tárolható a fedélben.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.