Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
Összecsukható, hordozható grillsütő

Összecsukható, hordozható grillsütő

Ez a kompakt faszenes grillsütő összecsukható és markolatánál fogva hordozható - ideális utazáshoz vagy ha kevés hely áll rendelkezésre, például az erkélyen. Ha spontán grillezésre kerül sor, a grillsütőt egyszerűen csak nyissa szét, helyezze bele az oldalsó részeket, majd a rácsot. Most már csak egy kis faszén kell hozzá és máris kezdődhet a sütögetés. A grillsütő összecsukva egyszerűen és helytakarékosan tárolható, az egyes részek a grillsütő belsejében tarthatók. A készülékhez egy olyan kiegészítő grillezőrátét is tartozik, amely kenyér pirításához használható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.