Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2018
Összehajtható, állítható ágykeret, 100x200 cm

Összehajtható, állítható ágykeret, 100x200 cm

Pihentető alvást biztosító 5 fekvőzóna Ez az ágyrács öt olyan fekvőzónával rendelkezik, amelyek bármely alvóhelyzetben bármely testrészhez optimálisan igazodik. Eközben a 28 hajlított faléc a test precíz, halk rugózását teszi lehetővé. A stabilizáló középső heveder egyenletes súlyeloszlásról és a rezgések hatékony tompításáról gondoskodik. Nagyobb rugalmasság az állítható fejrésznek köszönhetően A mechanikusan állítható ágyrácsokra erős szerkezet, kis súly és kiváló rugózási tulajdonságok jellemzők. Kiválóan alkalmasak például hideghabból vagy latexből készült rugalmas matracokhoz. Ennek az ágyrácsnak az esetében a fejrész magassága többféleképpen állítható, ezáltal nagyobb rugalmasságot biztosít a pihentető alvás érdekében. A tömör bükkfakeret bármely a hosszanti oldalakon végigfutó rátétfelülettel ellátott ágykerethez illik. Az ágyrács azonnal használható és nagyon könnyen - szerszám nélkül - összeszerelhető. Ötszörösen megerősített középső rész Az ágyrács rugalmassága a középső zóna igény szerinti állításával igazítható a mindenkori testsúlyhoz. Ennek az ágyrácsnak az esetében a hajlékony lécek a csípő- és a farrészen, tehát pontosan azokon a helyeken ötszörösen megerősítettek, ahol a test fekvés közben a legnehezebb. Helytakarékosan összehajtható Az ágyrács helytakarékosan összehajtható és kényelmesen szállítható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 8/2018  Modern stílusú ágyneműk

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.