Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
Összehajtható szűrő, szilikon

Összehajtható szűrő, szilikon

Ropogós, friss saláta megmosásához, zöldség blansírozásához vagy főtt tészta forrásban lévő vizének leszűréséhez - a nemesacél peremmel ellátott szilikonszűrő sokoldalúan használható a konyhában. Talpai stabilitásról gondoskodnak, a víz pedig optimálisan távozik szűrés közben. A magas és egyenletesen elhelyezkedő oldalsó lyukaknak köszönhetően gyorsan kifolyik belőle a víz. A szűrő –20 és +230 °C között hőmérsékletálló, mosogatógépben tisztítható, ha pedig éppen nincs rá szükség, körülbelül négy centiméteresre összehajtható és helytakarékosan tárolható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.