Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2018
Összehajtható vasalótakaró

Összehajtható vasalótakaró

Ez a vasalótakaró bármelyik asztalból egy szempillantás alatt vasalódeszkát varázsol: bárhol használható, ahol egyenes felület áll rendelkezésre. Az anyagkombináció megakadályozza, hogy a hő és a gőz áthatoljon a vasalótakarón. Utazáshoz ideális A vasalási segédeszköz utazás közben is ideális, ha könnyen és gyorsan szeretne vasalni és nincs kéznél vasalódeszka. A csúszásmentes alsó oldallal rendelkező vasalótakaró kicsire összehajtva megkötővel rögzíthető. Így helytakarékosan tárolható, amennyiben éppen nincs rá szükség.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.