Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 18 2018
Okostelefon-tartó

Okostelefon-tartó

Rugalmasan rögzíthető a lamellákra Ennek az okostelefon-tartónak a segítségével könnyen leolvasható a kijelző - így a kormányon tarthatja a kezét. A tartó nagyon könnyen rögzíthető a vízszintes lamellákra, majd újra levehető, ezért bérelt autókban is remekül használható. Optimálisan beigazítható okostelefon-tartó A kereskedelmi forgalomban kapható, kb. 5,5 - 8 cm széles okostelefonokhoz illő tartó a 360 fokban elfordítható gömbcsukló segítségével optimálisan beállítható. Álló vagy fekvő helyzetben is használható, rugós kialakítású és csúszásgátló gumírozással is ellátták.
2 495 Ft
2 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.