Schließen

Öröm a mozgás

Sportruházat fenntartható anyagokból

Kedvenceink a kollekcióból

Jó formában - fenntartható módon

Női sportruhák újrahasznosított anyagokkal

Hogy lesz a használt műanyagból sportcikk?

Felelősségvállalás könnyedén – újrahasznosítási folyamatunk 3 lépésben:

1. Értékes anyagok összegyűjtése

2. Anyagszállá történő feldolgozás

3. Új textíliák gyártása

Az új kollekcióhoz a PET-palackokat poliészterszálakká, míg a halászhálókat és egyéb nejlonhulladékokat regenerált ECONYL® nejlonná alakítjuk. Az eredmény: egy fenntartható, egyúttal divatos alternatíva – termékeink azonos minősége mellett.

Ez a felső 3 PET-palack újrahasznosításával készült.

Forrás: Textile Exchange

Kíméletes bánásmód az erőforrásokkal

újrahasznosított anyagokból álló sportruhákkal

✓ Lélegző
✓ Nedvességelvezető
✓ Gyorsan száradó

A 7/8-os sportnadrág a Tchibo funkcionális ruhaneműinek minden előnyét egyesíti - egyúttal a környezetet is védi! Hiszen a PET-palackok újrahasznosításának köszönhetően ehhez a termékhez kevesebb nyersanyagra volt szükség.
 
  
néhány darab kapható
      
   
  
  
  
 
Sajnos már elfogyott
   
  
 
 
  
  
  • Női 2 az 1-ben sportfelső, fehér
Lélegző, nedvességelvezető és gyorsan szárad
5 495Ft
Gyorsnézet
 
   

Felkészülni, rajt!

Férfi sportruhák újrahasznosított anyagokkal

Ez a nadrág 18 PET-palack újrahasznosításával készült.

Forrás: Textile Exchange

Strandolásra készen

Női fürdőruhák & kiegészítők fenntartható anyagokkal

Irány a víz!

Kiegészítők a felhőtlen időtöltéshez

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.