Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 49 2017
Orr- és fülszőrvágó

Orr- és fülszőrvágó

Az alapos higiénia és ápoltság iránti szeretet ilyen egyszerű is lehet: ezzel az orr- és fülszőrvágóval biztonságosan és kellemes módon távolíthatók el a zavaró szőrszálak - tépkedés nélkül. Sokoldalú és könnyen tisztítható A világítással ellátott segédeszköz különösen rugalmas: az orrhoz és fülhöz használható rátét mellett külön rátét található a készletben a pajeszhez, a szakáll-, és tarkószőrzethez, valamint fésűs rátéttel is ellátták a szemöldök két különböző vágáshosszban történő egyenletes ritkításához. A készülék rozsdamentes acélból készült pengével rendelkezik és nagyon könnyen, folyó víz alatt tisztítható.
2 995 Ft
2 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.