Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 25 2019
Összecsukható tálcaasztal, fehér

Összecsukható tálcaasztal, fehér

Ez a sokoldalúan használható tálcaasztal vidéki stílusú termékcsaládunk tagja. A nagy tálca kiegészítéseként egy olyan kisebb tálca is tartozik hozzá, amely optimálisan belehelyezhető a nagy tálcába és félig kitölti azt. Az asztalváz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, a tálcákat kényelmes hordozhatóságot biztosító fogantyúkkal látták el. Az asztal a kényes felületek kímélése érdekében padlókímélő betétekkel, a tálcák pedig szilikonpontokkal rendelkeznek. Amennyiben éppen nincs szükség a tálcaasztalra, helytakarékosan összecsukható.
21 995 Ft
21 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Variálható üveglapos asztalka, fehér

Háromféleképpen felállítható
19 995 Ft