Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 18 2017
Összehajtható frissentartó doboz

Összehajtható frissentartó doboz

Szivárgásmentes frissentartó doboz - utazáshoz ideális Négy "pattintás" és máris szorosan záródik. A pattintós zárakkal ellátott frissentartó doboz ebédszállító dobozként is használható, hiszen a szilikontömítéses fedél teljesen szivárgásmentes. Tárolás és még sok egyéb más - hőmérsékletálló doboz A frissentartó doboz kiváló minőségű műanyagból áll, valamint –20 és 110 °C között hőmérsékletálló. Ezáltal mind hagyományos tároláshoz, mind fagyasztáshoz, mikrohullámú sütőben történő melegítéshez és felengedéshez használható. Használat után kényelmesen, mosogatógépben tisztítható. A doboz laposra összehajtható és helytakarékosan tárolható.
2 495 Ft
2 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek