Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2017
Összehajtható ruhásszekrény

Összehajtható ruhásszekrény

Ha ruhákat, párnákat vagy takarókat szeretne a padláson vagy a pincében tárolni, megbízható és mindenre kiterjedő védelemre van szükség. Ez a praktikus és sokoldalú összehajtható ruhásszekrény pont ilyen. Rugalmas tárolási lehetőséget, sok tárolóhelyet biztosít - a teljesen lezárható textilborítás pedig védelmet nyújt a por és a szennyeződés ellen. Helyet biztosít, még sincs szüksége sok helyre A szekrény négy polclappal és egy ruhatartó rúddal rendelkezik. Tépőzárral is ellátták, amelynek segítségével a feltekert ajtók pakolás közben egyszerűen rögzíthetők. A praktikus kisegítő bútor gyorsan összeállítható és stabil szerkezettel készült - ha pedig éppen nincs rá szükség, helytakarékosan összehajtható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.