Schließen

Ősszel is stílusosan

Kényelmes férfi ruhák & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Kiváló védelem minden időjárásra

Kabátok & őszi kiegészítők

 
 
 
  
  
  
  
  
néhány darab kapható
 
 
  
     
    

Lezser férfidivat

Szettek a mindennapokhoz & kiránduláshoz

Stílus kérdése

Merinó – a sokoldalú gyapjú

A merinógyapjú tényleg szinte mindent tud: nincs kellemetlen szaga, nem karcol és az aktuális időjárástól függően hűt vagy fűt. Így késő nyártól kezdve tökéletes viseletet biztosít.

Felelősséget vállalunk

Miért a biopamut?

A biopamut védi a természetet, kíméli a talajt, csökkenti a vízfogyasztást, így pedig hozzájárul ahhoz, hogy még a jövőben is folytathassunk mezőgazdasági tevékenységet.

Mindig komfortosan

Kényelmes háló- & szabadidőruhák

Klasszikus alapdarabok

Férfi fehérneműk minden napra

  
  
     
  
  
  
  
                

Fenntartható anyagok a Tchibo-nál

Az ezekhez a termékekhez felhasznált pamut ökológiai gazdálkodásból származik: a növények termesztésekor kizárólag természetes trágyázó- és növényvédőszereket alkalmaztak. Mindez vizet takarít meg, védi a talajt, valamint kíméli az embert és környezetét.
Amennyiben a termék a Global Organic Textile Standard (GOTS) szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, akkor a gyártók az ökológiai gyapottermesztés mellett a textíliák teljes gyártási láncában ügyelnek a szociális kritériumok betartására.
A Zöld Gomb egy állam által kibocsátott védjegy. Társadalmi és környezetvédelmi szempontok szerint előállított textíliákat jelöl. Ezen kívül a vállalat elkötelezettségét egészként vizsgálja. Nekünk a Tchibo-nál igazolnunk kell, hogy ismerjük az ellátási lánc kockázatait és felelősséget vállalunk ezekért. Mostantól kezdve egyes termékeink magukon viselik a Zöld Gomb védjegyet. További információk: https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html és www.gruener-knopf.de.

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.