Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Őszi álom

Biopamut ágyneműk & kiegészítők

A kiváló közérzet elérése érdekében összeállított új kollekciónk bársonyosan puha ágyneműiben álomszerű a pihenés. Emellett stílusos bútorok és kényelmes textíliák teszik tökéletessé a lazítást. Engedje el magát egy kicsit ♡

Kedvenceink a kollekcióból

Egy kis lustálkodás

Fenntartható anyagokból készült színes & mintás ágyneműk

Fenntarthatóbb élet

Ez az ágynemű 47%-ban újrahasznosított mikroszálakból áll.

Négy éve dolgozunk azon, hogy szintetikus és kiváló minőségű anyagszálakat állíthassunk elő olyan újrahasznosított anyagok alkalmazásával, mint például a PET palackok. Ennek eredményeként sikerült közkedvelt mikroszálas ágyneműinket és függönyeinket is ezek felhasználásával megalkotnunk!

Mindemellett: 2018-ban több, mint 3,5 millió PET palackot hasznosítottunk újra textiltermékeinkhez.
 

Varázslatos puhaság

Kiváló minőségű lepedők & párnahuzatok

A pihenés jóleső pillanataihoz

Ágyneműk & párnák

Fenntarhatóbb élet

Muszáj mindig pelyhet használni?

Természetesen nem! A pehelynek és a tollnak létezik jó és ugyanennyire bársonyosan puha alternatívája. Idetartozik például az innovatív Cycafill® töltőanyag. Ez a puha anyagszál 100%-ban újrahasznosított poliészterből áll, így hozzájárul természeti erőforrásaink védelméhez.
 
 

Relax zóna

Nem olyan könnyű megtalálni a tökéletes pozíciót az olvasáshoz, tévézéshez vagy csak egyszerűen a pihenéshez. Erre ez a kúp alakú párna a megoldás! Kedvenc pozíciójától függően tökéletesen megtámasztja a hátat, és optimális ellazulásról gondoskodik.
Megnézem a multifunkciós támasztópárnát

Kis ötletek, nagy hatás

Dekoráció & lakberendezési kiegészítők

 
     
     
 
 
  
   
  
      
 
néhány darab kapható

Az otthoni relaxációhoz

Puha textíliák & további kiegészítők

A pihenés alapja: a kényelem

Pizsamák, szabadidőruhák & otthoni viseletek

Stílusos & otthonos

Bútorok & kiegészítők a nappaliba

  
 • LED-es állólámpa
Energia: A+ (A++-tól E-ig)
34 995Ft
Gyorsnézet
  
Sajnos már elfogyott
    
néhány darab kapható
 
 
 • Fiókos éjjeliszekrény, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
29 995Ft
Gyorsnézet
 
 • Éjjeliszekrény
Boxspring ágynál is használható
28 995Ft
Gyorsnézet
 
 • Kárpitos fotel, lábtartóval, sötétszürke
 • Kárpitos fotel, lábtartóval, színes
Nordic termékcsaládunk tagja
114 995Ft
Gyorsnézet
 
 • Dohányzó asztal fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
Gyorsnézet
 
 • TV-s szekrény, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
69 995Ft
Gyorsnézet
 
 • 5 fiókos keskeny komód, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
54 995Ft
Gyorsnézet
 
 • 5 fiókos komód, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
86 995Ft
Gyorsnézet
 
 • Polcos szekrény 3 ajtóval, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
74 995Ft
Gyorsnézet
 
 • 3 fiókos komód, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
84 995Ft
Gyorsnézet
 
 • Tükrös előszobaállvány
Nordic termékcsaládunk tagja
39 995Ft
Gyorsnézet
 
 • Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
54 995Ft
Gyorsnézet
 
 

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
Selymes, prémbetétes divatunk szintén a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkezik, mivel értük nem szenvedtek állatok. Valós prém helyett minőségi műszőrmét használunk – puha szőrméket, melyek megtévesztően hasonlítanak az eredetire, de ápolásuk könnyebb.

Ha műszőrmés textíliáink mellett döntesz, úgy Te is hozzájárulsz az állatok védelméhez. Mert a Tchibo a FUR FREE RETAILER PROGRAM tagja. Ez olyan nemzetközi környezet- és állatvédelmi egyesületek nemzetközi kezdeményezése, mint amilyen pl. a VIER PFOTEN. Kötelezettséget vállaltunk arra, hogy teljes mértékben lemondunk a valódi szőrme használatáról.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.