Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Otthon, újragondolva

Helytakarékos bútorok & kiegészítők

Bútorkollekciónk számára egy helyiség sem lehet túl kicsi. A modern asztalok, polcok és ágyak rengeteg praktikus funkciót és sok, eddig kihasználatlan helyet kínálnak a tároláshoz és dekoráláshoz. Lámpáinkkal pedig garantáltan megfelelő megvilágításról gondoskodhat a még kellemesebb légkör megteremtése érdekében.

Kedvenceink a kollekcióból

Forma & funkció

Sokoldalú bútorok a nappaliba

Több tárolóhely a hálószobában

Maximális helykihasználás

Praktikus ötletek az előszobába

Mindennek megvan a helye

Variálható bútorok az étkezőbe

  • Függőlámpa, fehér
Energia: A+ (A++-tól E-ig)
17 995Ft
Gyorsnézet
 
 
 
  • Fali polc kosarakkal
Sok tárolóhelyet és dekorációs felületet biztosít
12 995Ft
Gyorsnézet

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.