Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 37 2017
Övtáska

Övtáska, biztonsági

Övtáska úti okmányok stb. biztonságos tárolásához Ennek a táskának az esetében nincs esélye az enyves kezűeknek! A hordozópántban lévő fém megerősítés és a külső falakban található fémszövet meggátolja az anyag elvágását és felfejtését. A két táska cipzárjai karabinerrel biztosítottak, ami illetéktelenek számára megnehezíti a táska kinyitását. A különböző nyitott és cipzáras rekeszek helyet biztosítanak minden fontos dolog számára. Jól elrejtve a hátoldalon még egy cipzáras rekesz található. Az oldalsó, rejtett csattal ellátott hordozópánt hossza állítható. A hálós betéttel készült, párnázott hátoldal jó szellőzésről gondoskodik.
3 495 Ft
3 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Rejtett biztonsági övtáska

Dokumentumok, pénz stb. biztonságos tárolásához
2 495 Ft Quickshop

Kozmetikai doboz, fekete

Ápolószerek és kozmetikai termékek biztonságos tárolása
7 995 Ft Quickshop

Útiokmány-rendszerező

Áttekinthető tárolás - nincs hosszas keresgélés
5 495 Ft 4 995 Ft Quickshop