Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2018
Padlótisztító

Padlótisztító

Ennek a retró hatású padlótisztítónak köszönhetően olyan hatásosan söpörhet össze, mintha porszívózna - csak éppen áram nem kell hozzá. A háromrészes nyél egyszerűen összecsavarozható, így a padlótisztító gyorsan használatra kész. Különösen alapos Az eszköz a gumiszegélynek köszönhetően megszabadítja a szőnyeg- és keménypadlót a portól, morzsáktól és szőrszálaktól, a levehető és mosható mikroszálas huzat pedig még a legfinomabb porszemeket is összegyűjti. Így a padlótisztító különösen alapos takarítást tesz lehetővé - és a kiürítésre szolgáló oldalsó nyílás révén a szennyeződés kézi seprűvel történő rásöprésére sincs szükség.
6 495 Ft
6 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.