Schließen

Pamut flanel gumis lepedő, szürke, dupla

6 995Ft -14%
5 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Kellemesen puha és meleg
  • Bolyhozott, tiszta biopamut
  • Nedvszívó és bőrbarát
  • A gumírozott fej- és lábrésznek köszönhetően egyszerűen fel- és lehúzható, valamint tökéletesen illeszkedik

Pamut flanel gumis lepedő, szürke, dupla

Megrendelési szám 83552

Jó közérzetet biztosító ágynemű

Ez a kellemesen puha és meleg gumis lepedő kiváló feltételeket teremt a jó éjszakához és a kellemes alváshoz. A lepedő bolyhozott, tiszta biopamutból készült, ezáltal különösen nedvszívó és bőrbarát. A fej- és a lábrész gumírozott - ennek köszönhetően a lepedő egyszerűen fel- és lehúzható, valamint tökéletesen illeszkedik.

Szín:

Szürke

Anyag:

100% pamut (ökológiai gazdálkodásból származó)

Méret:

Kb. 140 x 200 cm-es matracokra
A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. www.tchibo.de/GUT-GEMACHT
Fehérítés
Ne fehérítse
Mosási
Normál mosási program legfeljebb 60°C-on
Vasalás
Legfeljebb 200°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!
Szárítás
Dobban szárítható, kíméletes szárítás alacsony hőfokon, 60°C

További kezelési utasítások:

Hasonló színekkel mossa
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.

Megrendelési szám:

83552

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.