Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 6 2018
Párolóbetét

Párolóbetét, szilikon

Pároláskor a zöldségekben lévő vitaminok és tápanyagok a lehető legnagyobb mértékben megmaradnak - a főzés pedig gyors és egyszerű. Ez az igény szerint 16-tól 22 cm-ig terjedő átmérőjű edényekhez használható rugalmas párolóbetét hozzáadott zsiradék nélkül gondoskodik az legkülönfélébb hozzávalók egészséges elkészítéséről. Szilikonból A hőálló és ízsemleges szilikonból készült betét kényelmesen, mosogatógépben tisztítható és még a tapadásmentes bevonatú főzőedényeket se karcolja meg. A markolat a betét kivételekor védelmet nyújt a hő ellen, valamint a konyhai segédeszköz helytakarékos tárolása érdekében le is vehető.
2 995 Ft
2 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.