Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2016
Patentozókészlet

Patentozókészlet

Készítsen lyukat, helyezze bele a gombot, majd rögzítse a fogóval - kész! Egy szempillantás alatt rögzíthetők a patentgombok a táskán, ruhán és még sok egyéb máson - varrás nélkül. A fogó mellett a készlet gombokat, praktikus tároló dobozt, valamint használati útmutatót is tartalmaz. Komplett készlet: Patentfogó Ár az előlyukasztáshoz Csavarhúzó a patentbetétek cseréjéhez 3 patentgombbetét - T3, T5 és T8 méretű patentgombokhoz 1 patentgombbetét - T5 méretű fém patentgombokhoz 2 patentütő szerszám műanyag patentgombokhoz 1 patentütő szerszám fém patentgombokhoz 80 műanyag patentgomb T5 méretben, 8 különböző színben 20 fényes fém patentgomb T5 méretben Műanyag dobozzal és használati útmutatóval

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 45/2016  Télen is kreatívan

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.