Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 22 2018
Petanque

Petanque

Kinek sikerül a legközelebb jutni a célgolyóhoz? A petanque esetében sokszor csak centimétereken múlik a győzelem - és ez teszi ezt a klasszikus francia játékot végig annyira izgalmassá. A nem véletlenül egyre közkedveltebb kültéri ügyességi játékot nagyok és kicsik egyaránt használhatják. Komplett készlet Ez a petanque készlet hat színekkel jelölt fagolyóból és egy kis céllabdából áll. Csaknem valamennyi egyenletes talajon jászható, így például füvön vagy kavicson, de homokon játszva is élvezetes. És hogy a következő kiránduláson is meglegyen az összese golyó, egy kiváló minőségű tároló- és hordozótáska is tartozik hozzá.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.