Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 10 2018
Philips audio berendezés

Philips audio berendezés

Ez a audio berendezés karcsú alakjával remekül mutat otthon a polcon vagy a falon, ám nem csak ránézni jó, hanem funkcionális tekintetben is megállja helyét. A lapos dizájnnal készült micro zenerendszer USB-csatlakozóval, valamint CD-meghajtóval rendelkezik és egyszerűen használható a Plug & Play révén. A zeneátvitel Bluetooth® technológiával történik - így semmi sem zavarja meg a egyszerű megjelenését. Aki szeretné, ébresztéshez is használhatja a berendezést: CD-s ébresztés, rádiós ébresztés és USB-s ébresztés közül választhat. Műszaki részletek: Két beépített hangszóróval ellátott bassreflex hangszórórendszer FM-rádió állomáskeresővel Digitális hangvezérlés és óra alvásidőzítővel USB Direct az MP3 formátumok egyszerű lejátszásához Lejátszható formátumok: CD, CD-R/RW, MP3-CD, USB flash meghajtó 20 beprogramozható rádióadóhely 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó, 3,5 mm-es audiobemenet és 75 ohmos UKW antenna-bemenet Falra szerelhető

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 10/2018  Zene, divat & technika

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.