Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Philips robot porszívó

79 995 Ft -8% - Az Ön megtakarítása 7 000 Ft
72 995 Ft
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Szállítási határidő: P, 2019.06.28. -tól-/-től K, 2019.07.02.-ig
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect
 • 3 lépéses tisztítási rendszer nedves törlés funkcióval
 • Nagy teljesítményű lítiumion akkumulátor - kb. 105 perc üzemidő, kb. 4 óra töltési idő
 • Magasság kb. 5,8 cm – ideális bútorok alatti takarításhoz, a szögletes dizájnnak köszönhetően a sarkok is gond nélkül megtisztíthatók
 • Az oldalkefék felsöprik a durva szennyeződést, amelyet az erős szívóeszköz tökéletesen felszed - a mikroszálas elem eltávolítja a legapróbb porszemcséket is
 • 24 órára előre beprogramozható és automatikusan visszatér a töltőállomáshoz
Darab :

Robot porszívó

Megrendelési szám: 96899
Ez a segédeszköz porszívóz, feltörli a padlót - és egy sarkot sem hagy ki. A három lépéses tisztítási rendszerrel ellátott Philips FC8794 robot porszívó tisztaságról gondoskodik és szinte teljesen önállóan működik.

A bútorok alatt is feltakarít
Nyugodtan felpolcolhatja lábait, miközben a robot a köröket rója, oldalkeféivel, szívóeszközével, valamint mikroszálas elemével még a legfinomabb port is eltávolítja. Körülbelül 5,8 centiméteres magasságával és szögletes dizájnjával a bútorok alatt, sőt még a sarkokban is feltakarít - tehát még ott is, ahol a legtöbb por összegyűlik. A teendő mindössze annyi, hogy néha-néha ki kell üríteni a portartályt.

Nagy teljesítményű akkumulátorral
A körülbelül 600 Pascal szívóerejű takarítási segédeszközt kiemelkedő higiéniát biztosító EPA 12 szűrővel látták el. Az intelligens porszívót egy lítiumion akkumulátor hajtja meg és több, mint másfél órányi áramot szolgáltat, mielőtt a robot önállóan visszatér a töltőállomáshoz. Az akkumulátor körülbelül négy óra elteltével ismét teljesen fel van töltve.

Alapos tervezés a hatékony tisztítás érdekében
Az eszköz 24 órás előre tervezési funkcióval rendelkezik és a Smart Detection System 2 segítségével minden szükséges információt összegyűjt a megtisztítandó felületről. A készülék az intelligens chipekből, akár 23 érzékelőből és egy gyorsulásmérőből álló kombinációnak köszönhetően felméri a környezetet és kiválasztja a megfelelő tisztítási stratégiát a négy előre beprogramozott takarítási minta közül.

4 takarítási üzemmód
Z-típusú
spirális
pattogó
„Falkövető“ üzemmód

Szín

Fekete-kék

Anyag

Műanyag

Méretek

SZÉ x MA x MÉ kb. 30 x 30 x 6 cm

Tartalom / tartozékok

Lítiumion akkumulátorral, hálózati adapterrel, töltőállomással, mikroszálas kendővel, oldalkefékkel, kiömlőlevegő-szűrővel, távirányítóval és használati útmutatóval

Súly

Kb. 2 kg

Töltőtömeg

Portartály kapacitása max. 0,4 l

Elem/akku élettartama

Kb. 105 perc, kb. 4 óra töltési idő

Használati tudnivalók

Robot porszívó:
Az oldalkefék felsöprik a durva szennyeződést, amelyet az erős szívóeszköz tökéletesen felszed. A mikroszálas elem eltávolítja a legapróbb porszemcséket is. Így összegyűjti a padlón lévő szennyeződést, miközben végighalad a helyiségeken.

Önálló porszívó:
A készüléket Smart Detection System 2-vel szerelték fel, amely egy intelligens chipekből és akár 23 érzékelőből álló kombináció - így a robot felméri és elemzi a környezetet. A robot ezután kiválasztja a leghatékonyabb tisztítási stratégiát, kikerüli a lépcsőket és nem akad el. Szükség esetén visszatér a dokkolóegységhez, ahol feltölti akkumulátorát, portartálya pedig könnyen kiüríthető.

Műszaki specifikációk:
- 3 lépéses tisztítási rendszer nedves törlés funkcióval
- A különböző területekhez vagy helyiségekhez alkalmazkodó 4 tisztítási üzemmód
- Nagy teljesítményű lítiumion akkumulátor – kb. 105 perc üzemidő, kb. 4 óra töltési idő
- Nagy szívóerő: kb. 600 Pa
- Ultra higiénikus EPA12 szűrő
- Távirányító
- Kemény padlón is használható

Egyéb megjegyzések

Garanciavállaló: Philips GmbH
Röntgenstrasse 22
22335 Hamburg
Garanciális időtartam: 2 év
Garancia terjedelme: anyag- és gyártási hibák
Területi hatály: több országra kiterjedő

Minőség

2 év gyártói garancia

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

96899

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Vásárlói értékelés

4,0-t 5 csillagból
1 Vásárlónk ajánlja ezt a terméket
Van még mit fejleszteni
Anonim-tól/-től 2019.01.27.-án/-én
Nem elég intelligens, kevés érzékelő, véletlenszerű és nem alapos takarítás. Távirányító nem használható. Lapos készülék, beférulogarnitura alá. Visszakuldtuk a terméket.
12 Vásárlónk találta hasznosnak ezt a termékértékelést.
Hasznosnak találta ezt a vásárlói véleményt?
Igen
Az új bejárónőm
Ilona S.-tól/-től 2019.02.08.-án/-én
Régóta gondolkodtam robot porszívó vásárlásán, új év új kezdet megvettem, és nagyon örülök neki ! Csendes, legkisebb helyre isbejut, ágy alól, tálalószekrény alól, parkettákról, járólapokról, szépen felszedi a porcicákat, szőnyegek felületéről is össze szedi a hajszálakat, felületi szöszöket. Egy héten egyszer porszívózás, de sajnos a por az állandóan jelen van mindenütt, bekapcsolom"Mancikát" és szépen össze gyűjti a port, szép lesz a parketta, a járólap. Kikerüli az akadályokat, annyi, hogy oda-oda megyek éslábammal vissza irányítom olyan helyekre, ahol még nem szedte föl teljesen a port. Vannak ettől drágább, komolyabb porszívók,árérték arányát és teljesítményét tekintve nagyon jó vétel volt. Nekem fontos szempont volt, hogy ne kelljen hajolgatnom,söprögetnem, ágy alatt vadászni a port, ezeknek a szempontjaimnak 100 %-ban megfelel az új bejárónőm !
11 Vásárlónk találta hasznosnak ezt a termékértékelést.
Hasznosnak találta ezt a vásárlói véleményt?
Igen