Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Philips vízforraló
Sajnos már elfogyott

Philips vízforraló

14 995 Ft -20% - Az Ön megtakarítása 3 000 Ft
11 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Titánium hatású nemesacél ház
  • Űrtartalom kb. 1,7 l
  • Vízkőlerakódás elleni szűrő, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem és kábeltartó

Philips vízforraló

Megrendelési szám: 71061

A dizájn és a gondosan kidolgozott technika találkozása: a Philips vízforraló nagy betöltőnyílással rendelkezik és 360°-ban elfordítható a talpon. Vízszintkijelzője a markolatban található, a lapos fűtőelemének köszönhetően pedig gyorsan felmelegszik a víz és könnyen tisztítható. A fedél gombnyomásra nyílik.

Funkcionális kialakítás

A 2.200 wattos konyhai segédeszközt vízkőlerakódás elleni szűrővel, automatikus kikapcsolással, túlmelegedés elleni védelemmel és kábeltartóval is ellátták.

Szín:

Fémes antracit

Anyag:

Nemesacél ház

Méret:

Magasság kb. 30 cm

Űrtartalom:

Kb. 1,7 l

Teljesítmény:

Kb. 2.200 Watt

Minőség

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 2 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

71061

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.