Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Pihe-puha nyár

Vidám ágyneműk & kiegészítők

Exkluzív színek & minták

  
Perkál ágynemű, fehér/piros pöttyös
Sajnos már elfogyott
 
Kétoldalas renforcé ágynemű, meggy
tól/től 8 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
   
  
Kétoldalas perkál ágynemű, zöld
Sajnos már elfogyott
 
2 jersey párnahuzat szettben, világoskék, 40x80cm
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
2 995 Ft Quickshop
 
Jersey gumis lepedő, zöld
Sajnos már elfogyott
    
    
    
 
Kétoldalas perkál ágynemű, világoskék
Sajnos már elfogyott
 
Perkál ágynemű
11 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Perkál ágynemű
11 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
  
Kétoldalas perkál ágynemű, szürke, 1 személyes
Különösen puha, könnyű és sima
7 995 Ft Quickshop
  
  
 

Ötletek a kényelmes pihenéshez

Kiváló minőségű ágyneműk

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A biopamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A biopamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A biopamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% biopamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.