Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2017
Planetárium

Otthoni planetárium

Ez a kompakt készülék az egész galaxist magában hordozza: az otthoni planetárium legfeljebb 10.000 csillagból álló csillagképeket vetít ki a szoba falára vagy a plafonra, így galaktikusan szép pillanatokról gondoskodik. A készlet két cserélhető csillagtérképet és egy olyan CD-t is tartalmaz, amely a világűr magával ragadó messzeségébe bevezeti be az új felfedezőket. Műszaki specifikációk: Optikai minőségű lencserendszer Tekerőgomb a Föld forgásának szimulálásához Kézi élességszabályozás 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol 2 cserélhető csillagtérképpel az északi féltekéhez, csillagképvonalakkal vagy anélkül Csillagtérkép a látható csillagos ég havonkénti beállításához Az asztronómia világának érdekességeit tartalmazó német és angol nyelvű CD-vel


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.