Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 31 2016
Pohár- és üvegmosó kefe

Pohár- és üvegmosó kefe

Palackok, poharak és kannák optimális tisztítása Ahova a szivacs vagy a mosogatókefe nem ér el, ott csillogtatja meg tudását ez a speciális alakú pohár- és üvegmosó kefe. Olyan nedvszívó habanyagból készült, keskeny és hajlékony kefefejjel rendelkezik, amely mosogatáskor optimálisan igazodik a borospoharakhoz, kancsókhoz, palackokhoz vagy teáskannákhoz. Emellett különösen kíméletesen, a felület megkarcolása nélkül tisztít. Helytakarékos tárolás A kefe a praktikus akasztófüllel ellátott, ergonomikusan formázott, csúszásgátló nyélnek köszönhetően helytakarékosan és könnyen hozzáférhetően tárolható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 31/2016  Háztartás & takarítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.