Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 30 2017
Polc, mosógéphez

Polc, mosógéphez

Ez a mosógéphez tervezett polc FSC® tanúsítvánnyal rendelkező tartós gumifából készült. Ez egy olyan fa, amely különös keménysége révén kevesebb nedvességet szív magába, ezáltal pedig kiválóan alkalmas fürdőszobai vagy mosókonyhai használatra. Funkcionális Használatával valamennyi mosási segédeszköz helytakarékosan és könnyen hozzáférhető módon tárolható: a polc bármelyik kereskedelmi forgalomban kapható elöltöltős, legfeljebb 63 cm széles mosógép fölött összeállítható és három olyan polclappal rendelkezik, amelyek közül a középső magassága megválasztható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.