Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2018
Porcelán sütőforma, 36x8x23cm

Porcelán sütőforma, 36x8x23cm

Ennek a kiváló minőségű porcelánból készült sütőformának a segítségével édes vagy ízletes ételek készíthetők a sütőben, majd tálalhatók az asztalnál - mindemellett egy sokoldalúan használható fedél is tartozik hozzá. Két forma egyben Míg a tulajdonképpeni formában olyan klasszikus fogások készíthetők, mint a lasagne vagy a felfújt, a fedél lapos sütőformaként ételkészítéshez vagy olyan csőben sült fogások tálalásához használható, amelyekhez nincs szükség magas peremre - a sütőben készült burgonyától sült almáig. A forma egyszerűen, mosogatógében tisztítható, a kezdéshez pedig egyből három receptjavaslatot is mellékelünk hozzá.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.