Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
Porcelánmozsár mozsártörővel

Porcelánmozsár mozsártörővel

Klasszikus segédeszköz a konyhában Ez a kiváló minőségű porcelánból készült mozsár csúszásgátló talpának köszönhetően még olyan hozzávalók feldolgozásakor is biztosan áll, mint például a szemes bors. Az érdes és strukturált belső oldallal ellátott tál minden minden olyan klasszikus mozsármunkához alkalmas, mint például a fűszernövények és fűszerek fáradság nélküli finomra aprítása vagy ízletes, fűszeres krémek készítése. A tál kényelmesen, mosogatógépben tisztítható és - például házi készítésű pesto - közvetlen tálalásához is használható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.