Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 35 2018
Power mixer smoothie funkcióval

Power mixer smoothie funkcióval

A legjobb smoothiek nem megvásárolhatók, de könnyen és házilag elkészíthetők. Ez a mixer nagy teljesítményű, sokoldalú tehetségnek számít társai között, hiszen 1.000 wattos motorral rendelkezik, rozsdamentes nemesacélból készült hatszoros pengéjének köszönhetően pedig percenként 22.000 forgással megbízhatóan végzi el a rábízott feladatokat, a jég összezúzásától kezdve, a felvágáson át, egészen az aprításig - a smoothie-k kíméletes pürésítéséig. Könnyű használat és kellő stabilitás Használata hihetetlenül egyszerű: mixelés után a keverőrátét a keverőtartállyal együtt levehető és letekerhető a készülékről. Ezután a rátét lecsavarozható és levehető - kész is. A szilikonos tapadókorong kellő stabilitásról gondoskodik a munkavégzés során. A mixerhez két skálabeosztással ellátott keverőtartály és hozzáillő elviteles fedelek tartoznak - hogy saját kreációit útközben is, munka vagy sportolás közben is elfogyaszthassa.
13 995 Ft
13 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2018  Praktikus konyhai eszközök

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Pitesütő

4 édes vagy sós aprósütemény elkészítéséhez
11 995 Ft 8 995 Ft Quickshop