Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 48 2013
Pralinékészítő készlet

Pralinékészítő készlet

Finom pralinék saját kezű elkészítéséhez. A készlet tartalma: 1 pralinémártó villa és 1 pralinémártó spirál - mindkettő akasztófüllel, 1 csepegtetőrács, 1 nyomózsák 4 rácsavarható nyomócsővel, 4 különböző formájú pralinékiszúró: kör, négyzet, csepp, háromszög, 110 kicsi pralinéforma, 30 db piros színű alumínium, 30 db fehér papír. Mosogatógépben tisztítható – a papírformák és a nyomózsák kivételével. A pralinémártó villa, spirál, kiszúró és csepegtetőrács polírozott nemesacélból készült. Használati útmutatóval és receptjavaslattal. 118 darabos.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 48/2013  Ínyenceknek szeretettel!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.