Schließen

Profi főzőedény üvegfedővel, 6l

14 995Ft
 • Pillanatnyilag nem kapható
 • Kovácsolt, anodizált alumíniumból
 • GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonattal

Profi főzőedény üvegfedővel, 6l

Megrendelési szám 66362
Főzzön úgy, akár a profik! Ez a főzőedény kovácsolt, anodizált alumíniumból készült, ezáltal különösen kemény és erős. A részleges kerámiaborítással ellátott GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat karcmentes felületet kölcsönöz az edénynek, mely így zsírszegény sütéshez és főzéshez ideális és nem ég le benne az étel. A biztonsági üvegből készült fedőt nemesacél kerettel látták el, a kiváló minőségű, szegecselt nemesacél fülnek köszönhetően pedig mindig könnyen kézben tartható az edény.

==Indukciós főzőlapokhoz is===
A főzőedény 180 °C-ig sütőben és valamennyi típusú tűzhelyen használható – a kiegészítő ferromágneses aljnak köszönhetően indukciós főzőlapon is. Egyszerűen, mosogatógépben tisztítható.

Szín:

Sötétszürke főzőedény
Átlátszó fedő

Anyag:

Eloxált alumínium
GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat
Biztonsági üvegből készült fedő
Nemesacél nyél

Méret:

Ø alj kb. 21 cm

Űrtartalom:

Kb. 5,5 l

Kiegészítő információ:

Az éles szélű fémeszközök megkarcolhatják az anyagot, ezért javasoljuk, hogy használjon fából vagy műanyagból készült eszközöket

További termékinformációk letöltése

Az alumínium anodizálása egy olyan felületkezelés, amelynek köszönhetően az alumínium egy sűrű, kemény oxidréteget kap. Az így létrejött oxidréteg lezárja és erősíti a felületet, amelynek mindemellett még dekoratív megjelenést is kölcsönöz. Az anodizálás révén a felület karcállóvá és foltállóvá válik, valamint megakadályozza az elszíneződést és a fémes ízt. A Tchibo anodizált alumíniumból készült főzőedényeit ezen kívül kiváló minőségű GREBLON® tapadásmentes bevonattal is ellátták, amely a termékek minőségét még optimálisabbá teszi. A serpenyők és a fazekak a további külső bevonatnak köszönhetően mosogatógépben tisztíthatók
Az energia a mágneses mező segítségével a tűzhely belső részében termelődik. Ez az edény aljához továbbítódik és hővé alakul. Akkor sincs gond, ha véletlenül bekacsolva felejtjük az indukciós főzőlapot, hiszen a lap csak akkor fűt, ha az edény vagy a serpenyő alja a főzőlap felületéhez ér.
 • Nincs szükség hosszú előmelegítésre
 • A hőmennyiség pontosan adagolható - a gáztűzhelyhez hasonlóan, ám nyílt láng használata nélkül
 • A hő nem sugárzik ki az egész felületre: csak az az indukciós főzésre alkalmas edény melegszik fel, mely a főzőlappal közvetlenül érintkezik
 • Energiatakarékos: rövidebb főzési időre, csak célzott és rövidebb ideig tartó melegítésre van szükség
Az új, csillogó külsejű, továbbfejlesztett GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat sokkal jobb kopásállósággal rendelkezik. Ezen kívül, mivel nem tartalmaz PFOA-t és APEO-t, fontos lépést jelent a fenntarthatóság felé.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

66362

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.