Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2018
Profi hajszárító

Profi hajszárító

Hajformázás sztatikus feltöltődés nélkül Egy valóban fényes teljesítmény. Ez az ionizáló funkcióval ellátott hajszárító csökkenti a sztatikus feltöltődést hajszárítás közben és fényesebbé teszi a hajat. A 2.000 wattnak köszönhetően különösen nagy teljesítményű. Három meleglevegő-fokozattal, két légsebességgel és egy elkészített frizura fixálására szolgáló hideglevegő-fokozattal rendelkezik. Profi hajszárító praktikus részletekkel A túlhevülés elleni védelemmel ellátott hajszárító kábeltörés elleni védelemmel és akasztófüllel készült. A levehető légrács könnyebb tisztítást tesz lehetővé. Mindemellett precíz frizurakészítést biztosító hajformázó fúvókával és dúsabb hajról gondoskodó diffúzorral is ellátták.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.