Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2017
Profi hajszárító

Profi hajszárító

Igazán ragyogó teljesítmény! Ez az ionizáló funkcióval rendelkező hajszárító csökkenti a sztatikus feltöltődést hajszárítás közben és több fényt kölcsönöz a hajnak. 2.000 wattjával különösen nagy teljesítményű. Három hőfokozata, két légsebessége és egy hideglevegő fokozata van. Profi hajszárító és praktikus részletek A hajszárítót túlhevülés és kábeltörés elleni védelemmel, valamint akasztófüllel is ellátták. A légrács tisztításkor levehető. Formázó fúvókája precíz frizurakészítésről, diffúzora pedig dúsabb hajról gondoskodik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.