Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 5 2018
Profi hajszárító

Profi hajszárító

That’s hot! Ennek a különösen nagy teljesítményű profi hajszárítónak köszönhetően gyorsan és kíméletesen száríthatja meg haját. A 2.000 watt erősségű készülék számtalan beállítási lehetőséggel és különleges ionos funkcióval rendelkezik: a sztatikus feltöltődés csökkentésével fényesebbé válik a haj. A megfelelő ápolás érdekében a légáram három hőfokozatban, egy hideglevegő fokozatban, valamint két sebességfokozatban szabályozható. That’s nice! Hogy trendi frizurákat készíthessen, extra vékony hajformázó csövet és dúsabb hajat biztosító diffúzort is mellékelünk az akasztós hajszárítóhoz. És hogy a tisztítás különösen könnyen menjen, a hajszárító hátoldala levehető. A készüléket a biztonságos használat érdekében túlhevülés elleni védelemmel, hajszűrővel és kábeltörés elleni védelemmel is ellátták.
6 995 Ft
6 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.