Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 50 2017
Profi pralinéforma

Profi pralinéforma

A legfinomabb pralinék a cukrászdából beszerezhetők - vagy a saját konyhából: ezzel a pralinéformával nagyon egyszerűen készíthet pralinét. A stabil műanyagforma segítségével könnyen beletölthető és kiadagolható a folyékony csokoládé - és könnyen kivehetők belőle a kész mesterművek. A spatula a pralinémassza egyenletes eloszlatására szolgál. 3 különböző minta A formában három különböző mintával díszített pralinék készíthetők és még azt is eldöntheti, hogy töltelékes vagy töltetlen legyen az édesség. És hogy akár azonnal hozzákezdhessen, receptjavaslatot is mellékelünk hozzá.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.