Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Projektoros ébresztőóra
Sajnos már elfogyott

Projektoros ébresztőóra

7 495 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
Kijelzi a pontos időt, a dátumot, a hét napjait és az ébresztési időpontot

Projektoros ébresztőóra

Megrendelési szám: 44024

Kijelzi a pontos időt, a dátumot, a hét napjait és az ébresztési időpontot. Automatikus időbeállítás és –átállítás. Bekapcsolható és 180° fokban elfordítható projektor, pl. a szoba falára vagy a mennyezetre. Szundi (snooze) funkció. Fokozatosan hangosodó (crescendo) ébresztőhang. 2 ébresztési időpont beállítható. Hálózati és elemes üzemmód. Vetítési távolság: max. 3 m. Hálózati kábellel és 2 elemmel. Műanyagból.

Szín:

fekete
Piros kivetítő fény

Méret:

Ház szé x ma x mé kb. 15 x 8 x 3 cm
Kijelző kb. 7 x 5 cm

További termékinformációk letöltése

Funk-Projektionswecker (PDF, 911 KB)

Precíziós rádióvezérlés

Ezt a rádióvezérlésű órát a világ egyik legpontosabb órája, a braunschweig-i cézium atomóra irányítja, mely a pontos időtől harmincmillió évenként egy másodperccel tér el. A Frankfurt közelében található speciális időjelző adó rádiójel segítségével rendszeres időközönként sugározza a pontos időt, mely mintegy 1.500 km-es körzetben fogható.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

44024

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.