Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 3 2019
Pulóverszárító

Pulóverszárító

Mosás után nem minden ruhadarabot lehet a kötélre teregetni. A kötött pulóverek vagy a finom blúzok például különösen kíméletesen száríthatók a légáteresztő poliészterszövetből készült, íves szárítófelületen, hiszen itt optimálisan kering a levegő. A szárító kb. 84 x 68 centiméteres nagy szárítófelülettel rendelkezik és bárhol felállítható - fürdőkádra, mosógépre, szárítógépre vagy közvetlenül a fűtőtest előtt. Kicsire összehajtható A hajlítható fémkeret formáját a feszítőpánt őrzi meg. A pulóverszárító kicsire összehajtható és helytakarékosan tárolható a szekrényben vagy felakasztható.
2 295 Ft
2 295Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.