Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 23 2013
Push up melltartó, szürkésbarna

Push up melltartó, szürkésbarna

Megfelelő pánt minden viselethez. Állítható hosszúságú normál és átlátszó pántokkal - összesen 6 különböző módon hordható: normál pántok, normál pántok és egyedülállóan hosszú zárórész, nyakba akasztható pántok toldópánttal, nyakba akasztható pántok és egyedülállóan hosszú zárórész, átlátszó pántok, átlátszó pántok és normál zárórész. Egyedülállóan hosszú zárórész mély hátkivágáshoz és toldópánt a nyakba akasztható változathoz. Előformázott kosár formázó merevítővel és belevarrt, finom szivaccsal. Puha mikroszálas anyag. Díszszegéllyel, díszítő elemmel és masnival.
2 295 Ft
2 295Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 23/2013  Tökéletes fehérneműk

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek