Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2018
Rácsos virágtartó futónövényeknek

Rácsos virágtartó futónövényeknek

Az olyan magasra növő kúszónövények, mint például a bab, illetve a megtámasztást igénylő egyéb növények minden igényt kielégítő otthonra lelnek ebben a rácsos virágtartóban. A virágtartó belül perforált fóliával bélelt, fenéklapja pedig enyhén lejt - így nem gyűlik össze a víz. Cserepes, felakasztható és kúszónövények elhelyezésére alkalmas - közöttük pedig még elfér néhány virág is. Időjárásálló A láda a rácshoz hasonlóan impregnált, időjárásálló tömörfenyőből készült. Az erkélyen, teraszon vagy kertben használható bútor állítható magasságú talpakkal rendelkezik, és ideális használható szél és belátás elleni védelemként is.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.