Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás
Sajnos már elfogyott

Rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás

8 995 Ft Az Ön megtakarítása 1 500 Ft
7 495 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
Kijelzi a hőmérsékletet és a levegő páratartalmát – kint és bent, a várható időjárást, a pontos időt és a dátumot

Rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás

Megrendelési szám: 44090

Kijelzi a hőmérsékletet és a levegő páratartalmát – kint és bent, a várható időjárást, a pontos időt és a dátumot. 12-24 órás időjárás előrejelzés. Világító, színes kijelző: napsütést, havat, esőt, felhőt, zivatart és vihart ábrázoló időjárási szimbólumok. Automatikus időbeállítás és –átállítás. Csúszásgátló talpak. Hálózati üzemmód. Rádiójeles külső szenzorral (hatótávolsága szabad téren max. 100 m), hálózati adapterrel, szerelési anyaggal és 2 elemmel a külső szenzorhoz.

Szín:

fekete
a külső szenzor fehér

Méret:

Bázisállomás szé x ma x mé kb. 15 x 9 x 4 cm
Külső szenzor kb. 7 x 9 x 2 cm
Kábelhossz kb. 180 cm

További termékinformációk letöltése

Funk-Wetterstation (PDF, 1 MB)

Precíziós rádióvezérlés

Ezt a rádióvezérlésű órát a világ egyik legpontosabb órája, a braunschweig-i cézium atomóra irányítja, mely a pontos időtől harmincmillió évenként egy másodperccel tér el. A Frankfurt közelében található speciális időjelző adó rádiójel segítségével rendszeres időközönként sugározza a pontos időt, mely mintegy 1.500 km-es körzetben fogható.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

44090

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.