Schließen

Ragyogó teljesítmény

Háztartási & takarítási eszközök

Kedvenceink a kollekcióból

Profi padlótisztítók

Professzionális porszívók & felmosók

A piszok a múlté

2 az 1-ben száraz-nedves porszívó

  • Vezeték nélküli porszívózás és felmosás egyszerre – kemény, rászáradt és folyékony szennyeződésekhez
  • Bármely kemény padlón használható
  • Igény szerint megválasztható vízellátás gombnyomásra
  • Öntisztító funkciós hengerrel
 

Praktikus segítőtársak

Eszközök a tökéletes tisztasághoz

Készítse el otthon: tisztítószer bármely célra

Elkészítése:
A citrusfélék héját egy befőttesüvegbe tesszük, majd forró háztartási ecetet öntünk rá. Az egészet 2-3 héten át állni hagyjuk. Az otthon elkészíthető tisztítószer természetes vízkőoldó erejének köszönhetően csillogóvá válnak a mosdókagylók és a szerelvények – méghozzá vegyszerek nélkül! És amik mindehhez jól jöhetnek: tökéletes tisztaságról gondoskodó univerzális tisztítókendőink.
 

Készítse el otthon: házi készítésű súrolószer

Elkészítése:
1 csésze szódabikarbónát, valamint 1/4 csésze színszappant elkeverünk pár csepp citrommal vagy grapefruittal. Ezután annyi vizet adunk hozzá, hogy krémes állagot kapjunk. Sokoldalú keféinkkel együtt felhasználva nincs esélye a kosznak és piszoknak!
 

Minden a helyén

Ötletek rendszerezéshez & tároláshoz

 
   
   
  
  
  
  
   
  
  
 

A mosogatás szakértői

Segédeszközök mosogatáshoz & szárításhoz

 

Egy szappan, mely más, mint a többi

A nemesacél szappan bőrbarát módon és hatékonyan távolítja el a makacs szagokat. A megtapadt illatanyagok könnyen lemoshatók oly módon, hogy víz felhasználásával átdörzsöli vele a kezét, az edényeket vagy az élelmiszereket.
Megnézem
Helyes takarítás

Bármely folt eltüntethető

Helyes használattal legkisebb segédeszközeink is tökéletes tisztaságról gondoskodnak. Akár vegyszermentes tisztítókendő, szilikonszivacs vagy univerzális tisztítólabda: ezeknek köszönhetően pillanatok alatt újra minden a legszebb oldalát mutatja.

 

Ragyogó tisztaság egyszerűen

A vegyszermentes tisztítókendővel az olyan sima felületek is csíkmentesen tiszták lesznek, mint például a tükör, üveg vagy csempe - méghozzá csupán vízzel, tisztítószer hozzáadása nélkül. A tisztítókendő nem bolyhosodik és hosszú élettartamú, valamint kényelmesen, mosógépben kimosható.
Megnézem

Felfrissült ruhatár

Kellékek vasaláshoz, textilápoláshoz & tároláshoz

 

Vezeték nélküli vasalás

  • Többféleképpen használható: kényelmesen vasalhat kábellel vagy anélkül
  • A vasaló a bázisállomáson melegszik fel
  • Gőzlöket: kb. 50 g/perc
  • Fokozatmentesen szabályozható hőmérséklet.
Megnézem
Fenntarthatóság a Tchibo-nál

Régi műanyagból hasznos segítőtársak

Újrahasznosított anyaggal készülő termékeinkhez arra alkalmas, értékes anyagokat hasznosítunk. Mindez energiát takarít meg, valamint csökkenti erőforrásaink felhasználását és védi környezetünket. Újrahasznosítási folyamat 3 lépésben:

1. Értékes anyagok összegyűjtése

2. A műanyag megtisztítása és feldolgozása

3. Új termékek gyártása

Stílusos tárolóhelyek

Háztartási szekrények & rendszerező megoldások

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.