Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Ragyogó tisztaság

Háztartási & takarítási eszközök

Kedvenceink a kollekcióból

Ragyogóan tiszta padló & kárpit

Porszívók & gőztisztítók

Tisztaság könnyedén

Takarítási eszközök & kiegészítők

Újrahasznosítás felsőfokon
Az emberiség több erőforrást használ fel annál, mint amennyi újratermelődik. Ezért olyan fontos az olyan nyersanyagok újrahasznosítása, mint például a hulladék. Újrahasznosított anyaggal készült termékeinkhez pl. PET palackokból származó használt műanyagot dolgozunk fel. Mindez energiát takarít meg és védi környezetünket.

Mindemellett: a Tchibo számos terméke tartalmaz újrahasznosított anyagot. Ezért például Németországban minden 5. családnak van újrahasznosított műanyaggal készült Tchibo keféje.
Fenntarthatóság a Tchibo-nál
 

Praktikus koszfogó

Be kell szaladnia a házba? Ennek a cipőhuzatnak köszönhetően a piszok kint marad.

Csak álljon rá, mozgassa a lábát minden irányba… a huzat pedig a piszkos cipőre illeszkedik. Tisztaság kényelmesen!
Megnézem a cipőhuzatot

Mosogatás egyszerűen

Praktikus eszközök mosogatáshoz

Tisztaság mindenütt!

✓ Különösen hosszú & puha sörték gondoskodnak a tökéletes tisztításról
✓ Nem tapad meg benne a szennyeződés
✓ Ideális takarításhoz, súroláshoz, szőrszálak összegyűjtéséhez, sőt kerekek, abroncsok stb. tisztításához is
Megnézem a tisztítókesztyűt

Megfelelő ápolás kedvenc ruhái számára

Mosás, szárítás & vasalás

Minden a helyén

Tárolás & rendszerezés

Még több tárolóhely

Szekrények & kiegészítők

 
   
   
 
Sajnos már elfogyott
  
 
   
   
  
 
  • 2 LED-es lámpa fiókba szettben
Automatikusan be- és kikapcsol a fiók nyitásakor és becsukásakor
1 995Ft
Gyorsnézet
 
      
  • LED-es mennyezeti lámpa, négyzet
Energia: A+ (A++-tól A-ig)   
14 995Ft
Gyorsnézet

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.