Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Rakéta-ébresztőóra
Sajnos már elfogyott

Rakéta-ébresztőóra

5 990 Ft Az Ön megtakarítása 1 195 Ft
4 795 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Ébresztéskor a rakéta felemelkedik
  • Rakétafunkció nélkül hagyományos ébresztőhang is beállítható

Rakéta-ébresztőóra

Megrendelési szám: 37363

Ébresztés visszaszámlálásos rakétakilövéssel, indítófénnyel és hangjelzéssel.
Ébresztéskor a rakéta felemelkedik. Az ébresztőhang a rakéta bázisállomásra történő visszahelyezésével kapcsolható ki. Rakétafunkció nélküli ébresztés is beállítható. Kipróbálás (try me) gomb a visszaszámlálás és rakéta aktiválásához. Szundi (snooze) funkcióval és világító LC-kijelzővel. Erős műanyagból készült. Használati útmutatóval, 1 db LR44 és 4 db LR05 elemmel.

Szín:

Fehér

Méret:

SZÉ X MA X MÉ bázis kb. 15 x 7 x 12 cm
Rakétahossz kb. 18 cm
Repülési magasság kb. 20 cm

További termékinformációk letöltése

Wecker Rakete (PDF, 1 MB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

37363

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.