Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 51 2017
Relaxációs lábmasszírozó készülék

Relaxációs lábmasszírozó készülék

A kívánság szerinti zavartalan ellazulás érdekében ez a masszírozó készülék három masszázsprogrammal és bekapcsolható melegítőfunkcióval rendelkezik: a két fokozatú lábreflexológiás masszázs, az intenzív masszázsérzést biztosító levegősűrítés vagy a kettő kombinációja éppen megfelelő ahhoz, hogy hátradőljön és engedje, hogy gondolatai elkalandozzanak. A masszázs különösen jó közérzetet biztosít, serkenti a vérkeringést és oldja a feszültséget. A mosható bélés és a be-/kikapcsoló mellett az időzítőfunkció különösen praktikus használatot tesz lehetővé.
22 995 Ft
22 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.