Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2018
Rendszerező doboz fedéllel, kicsi, zöld

Rendszerező doboz fedéllel, kicsi, zöld

Megoldások a rend és a tárolóhely szolgálatában Ez a fedeles rendszerező doboz portól védett tárolóhelyet biztosít a kiegészítők vagy magazinok és DIN A4-es méretű iratok számára. Két bőrhatású fogantyújával gond nélkül szállítható vagy előhúzható az ágy alól. A fogantyúkat aranyszínű szegecsek rögzítik, a tárolódoboz oldalfalai és alja megerősített. A nyomott levélmintával díszített, kiváló minőségű, lenvászonhatású anyagnak köszönhetően a ládát elrejteni sem kell - ám ha nincs rá szükség, alja kivehető és helytakarékosan összehajtható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.