Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2018
Rendszereződoboz-készlet, 3 darabos

Rendszereződoboz-készlet, 3 db-os L, szürke

Megoldások a rend és a tárolóhely szolgálatában A szekrények tetején vagy a polcokon, az ágy vagy a kanapé alatt: kihasználatlan tárolóhelyet bárhol találni a lakásban - amelyet ennek a három rendszereződoboznak köszönhetően textíliák, kiegészítők vagy iratok tárolására használhat. Bárhol elférnek A három doboz különböző méretekkel rendelkezik, hogy a lehető legkülönfélébb módon lehessen használni őket. Stabil kartonból készültek és kiváló minőségű, lenvászon anyaggal bevontak. A dobozok bőrhatású fogantyúkkal és bevonatos aljjal rendelkeznek, így könnyen előhúzhatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.