Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2018
Rendszereződoboz-készlet, nagy, 2 darabos

Rendszereződoboz-készlet, 2 db-os XL, szürke

Megoldások a rend és a tárolóhely szolgálatában A szekrények tetején vagy a polcokon, az ágy vagy a kanapé alatt: kihasználatlan tárolóhelyet bárhol találni a lakásban - amelyet ezeknek a nagy űrtartalmú rendszereződobozoknak köszönhetően textíliák, kiegészítők vagy iratok tárolására használhat. Optimálisan használható szekrények tetején A két extra nagy doboz optimális mélységgel rendelkezik a szekrény tetején történő tároláshoz, csekély magasságuk révén pedig máshol is elhelyezheti őket. Stabil kartonból készültek és kiváló minőségű, lenvászon anyaggal bevontak. A dobozok bőrhatású fogantyúkkal és bevonatos aljjal rendelkeznek, így könnyen előhúzhatók. Ha pedig nincs rájuk szükség, a különböző méretű dobozok helytakarékosan, egymásba helyezve tárolhatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.