Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 50 2017
Rézzel bevont nemesacél főzőedény, 4L

Rézzel bevont nemesacél főzőedény, 4L

A rézből készült bevonat nem csak jól mutat - hanem abban is segít, hogy a meleget egyenletesen, egészen a peremig eloszlassa. Ez a főzőedény mindemellett olyan többrétegű szendvicskialakítású aljjal is rendelkezik, amely optimális hőtárolást biztosít, valamint fedeléhez hasonlóan tükörfényesre polírozott 18/10-es nemesacélból készült. Gondosan megtervezett konyhai eszköz Az edényt olyan praktikus belső skálabeosztással látták el, amely különösen megkönnyíti a pontos kimérést, pereme pedig a kiöntést teszi egyszerűvé. Valamennyi típusú tűzhelyen használható és mivel rézzel készült, kézi tisztítás javasolt.
14 995 Ft
14 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.