Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
Ruhásszekrény, fehér

Ruhásszekrény, fehér

Ennek a Nordic gyerekszoba bútorcsaládból származó ruhásszekrénynek köszönhetően rengeteg tárolóhely lesz a baba- vagy a gyerekszobában. Az ajtók a kivetőpántok segítségével könnyen és gyorsan felszerelhetők, a hal becsukásról pedig az ütközéstompító gondoskodik. A szekrény két olyan teljes kihúzású fiókkal rendelkezik, amelyeket különösen magas falakkal láttak el - a tárolóhely optimális kihasználása érdekében. Az önbehúzó kialakításnak köszönhetően ezek szintén halkan becsukhatók. Sokoldalú tárolóhely-kihasználás A jobb oldalon lévő nagy ajtó mögött egy olyan ruhatartó rúd található, amely két különböző pozícióban rögzíthető. Kiegészítésként ezen az oldalon három olyan polclap áll rendelkezésre, amelyek összesen négy lehetséges pozícióba helyezhetők be. A polclapok minden pozícióban 3 különböző magasságba állíthatók. A bal oldalon lévő kis ajtó mögött a végigfutó lyuksornak köszönhetően négy polclap helyezhető el tetszés szerint. Kiváló minőségű kidolgozás A tartószerkezet és a fogantyúk tömör tölgyfából állnak, ezen kívül a szekrény a strapabíró, valamint ütésálló műanyagélekkel készült, kiváló minőségű kidolgozásnak köszönhetően különösen tartós.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 3/2018  Új bútortrend otthonába

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.